Kallëzim Penal në Prokurori, Vokshi dhe Tabaku kërkojnë drejtësi për shkeljet e rënda të ministrit të shendetësisë
 
Partia Demokratike depozitoi sot në Prokurorinë e Përgjithshme një kallëzim penal ndaj Ilir Beqës, në lidhje me shkeljet ligjore në një tenderim për barnat. Beqaj, ka ndërhyre në prokurim, duke ndryshuar kriteret për të favorizuar mikun dhe klientin e tij “Delta Farma”.
Deputetet Albana Vokshi dhe Jorida Tabaku u shprehen për mediat se dëmi i shkaktuar nuk është vetëm financiar, por edhe në shëndetin e qytetarëve, pasi është cënuar siguria e barnave.
Bashkangjitur kallëzimi penal