Skema kriminale e blerjes së votave në Dibër është duke u shpërblyer për të garantuar vjedhjen e zgjedhjeve të ardhshme në vend. Kësaj radhe viktimë është bërë shëndetësia dhe një mjek i njohur i Dibrës.

Ministri i Shëndetësisë Ilir Beqja ka shkarkuar nga detyra mjekun kardiolog Artan Murati që drejtonte Drejtorinë Rajonale të Shendetësisë në Dibër dhe e ka zëvëndësuar me, Anisa Xhika (Doda) që është infermjere në profesion. Kaq i paturp është ky shkarkim sa Beqaj tallet me kardiologun në shkresën e shkarkimit duke thënë se infermjerja do rrisë përformacën në punë.

Edi Rama po i qendron fjalës së tij për të shpërblyer hajdutët e blerjes së votave në Dibër. Krimi elektoral që po përgatit Edi Rama për blerjen e zgjedhjeve të ardhshme nuk por kursen as kardiologët.

Ky rast në Dibër vërteton qartë se Edi Rama është plotësisht në shërbim të bandave të cilat po i vesh me pushtet për të garantuar blerjen e votës së shqiptarëve. Edi Rama ka dorëzuar vendin në duart e krimit, ka kriminalizuar parlamentin dhe administratën, mbushi vendin me drogë dhe po ndan miliardat e buxhetit për miqtë e tij, ku vetëm në shëndetësi ka ndarë 360 milionë euro koncensione.

Regjimi i Ramës është i korruptuar dhe kriminal por më shumë se kaq, regjimi i Ramës është antihuman.

Shqipëria më mirë pa Edi Ramën.


Deklaratë e Partisë Demokratike, 29 Tetor 2016