Deri në këto momente që flasim,  pjesëmarrja në zgjedhje është e kënaqshme.

Qytetarët po vijojnë votimin normalisht.

Unë ju bëj thirrje votuesve të dalin masivisht në votime pasi sot qytetarët e Dibrës kanë në dorë të vendosin për të ardhmen e tyre.

Qytetarët e Dibrës kanë dëshmuar se përfaqësojnë vlerat e demokracisë,  as nuk tremben, as nuk shantazhohen , as nuk blihen.

Askush nuk e ndryshon dot vullnetin e tyre.

Sot, çdo njeri prej nesh, qytetarëve të Dibrës, ka në dorë me votën e tij të bëjë ndryshimin e madh për Dibrën dhe për të ardhmen tonë.

Të dashur bashkëqytetarë; Dilni masivisht dhe votoni me qytetari, me mençuri dibrane.


Njoftim per shtyp i Partise Demokratike, 11 Shtator 2015