Partia Demokratike dënon fuqishëm aktet terroriste që ndodhen sot në Bruksel, dhe shpreh solidaritetin e plotë me familjarët e viktimave, qytetarët belg dhe autoritetet belge dhe europiane. Partia Demokratike qëndron përkrah Belgjikës dhe partnerëve të tjerë europiane për të luftuar pa kompromis çdo akt terrorist.


Deklaratë e Partisë Demokratike, 22 Mars 2016