Partia Demokratike depozitoi sot në Kuvend kërkesën për masë disiplonore ndaj Edi Ramës dhe Erion Braçes për fyerjet e rënda ndaj deputeteve të PD, Albina Deda dhe Arbiola Halimi.

Partia Demokratike ka kërkuar përjashtimin nga kuvendi të Ramës dhe Braçes për 10 ditë.

Bashkengjitur kërkesat e depozituara sot në Kuvend.


Njoftim për media e Partisë Demokratike, 26 Shkurt 2016

 

KERKESE PER MARRJEN E MASES DISIPLINORE NDAJ EDI RAMA

kerkese per marrjen e mases disiplinore ndaj Erjon Braces