Fondi i detyrueshëm shëndetësor, mbikqyret drejtpërdrejt nga Ilir Beqa, i cili është kryetar i bordit.
Ky institucion me në krye Ilir Beqën, është zhytur në një abuzim të paimagjinueshëm dhe miliona janë vjedhur në çdo drejtim; në kancelari, bileta, udhëtime jashtë, riparime makinash, blerje karburanti, organizime aktivitetesh, madje edhe për aheng.
Inspektorët e KLSH kanë kapur një dëm ekonomik në vlerën 5 milionë lekë në zërin rregullim makinash.
Dëmi ekonomik me karburantin është 10 milionë lekë.
51 milionë lekë është dëmi nga dietat për udhëtime jashtë vendit, me fatura të parregullta dhe fotokopje.
25 milionë lekë është dëmi i konstatuar në blerje kancelarie.
5 milionë lekë janë shpenzuar për kokteje dhe darka me muzikë live, dhe lloj lloj ahengjesh.
Ja pra si qeveriset ky institucion i kësaj qeverie, që mbikqyret drejtpërdrejt nga Ilir Beqa. Qindra milionë lekë të abuzuara që përfundojnë në xhepat e qeveritarëve me një babëzi skandaloze, me një hyxhym se kush të gllabërojë më shumë.
Këto akte ku përgjegjës është kampioni i korrupsionit Ilir Beqa, janë tashmë në Prokurori.
Partia Demokratike i bën thirrje të përsëritur Prokurorisë të veprojë. Të veprojë me shpejtësi, profesionalizëm dhe vendosmëri e të dërgojë para drejtësisë pa zvarritje të mëtejshme kampionin e korrupsionit  Ilir Beqa.


Deklarata për mediat e deputetes, Albana Vokshi, 20 Janar 2016