I kapur në frikë e panik nga revolta popullore, Edi Rama urdhëroi sot shpifësin e tijj të dënuar me vendim gjykate, të riciklojë shpifje e sulme kundër kryetarit të Partisë Demokratike.
E vërteta e aferës së pallatit 16 katësh në zemër të Tiranës është se Edi Rama si kryebashkiak, i ndërpreu me forcë punimet, pasi nuk mori nga investitorët rryshfetin e lartë që kishte kërkuar. Pikërisht, rryshfeti i Edi Ramës ishte baza e procesit gjyqësor që ndoqi më pas investitori, i cili e fitoi të drejtën në Gjykatën e Strazbugut.
Leja për pallatin është dhënë në vitin 1998, pra jo në periudhën kur z.Basha ishte kryetar Bashkie.
Nuk mund të gjejë shpëtim Edi Rama, kokoshi 200 milionësh, që shkatërroi Tiranën me qindra lejeve korruptive e po shkatërron sot Shqipërinë e shqiptarët me vjedhjen e hajdutërinë e tij në dogana e në tatime dhe në çdo tender e koncesion.
Me 8 dhjetor shqiptarët do të ndalin këtë bandë hajdutësh.


Deklarata për media e Sekretarit Organizativ të PD, Enno Bozdo, 1 Dhjetor 2015