Kryetarja e LDGSH-së deputetja Albana Vokshi,  ishte në Fushë-Krujë në takim  me gratë dhe vajzat e kësaj zone në mbështetje të kandidatit Hamdi Pasha. Në qendër të fjalës së saj ishte papunësia e lartë e nënave dhe grave të Fushë Krujës, për shkak dhe të mbylljes së bizneseve nga taksat e larta dhe nga ulja e ndjeshme e fuqisë  blerëse.

Zonja Vokshi tha se gratë dhe vajzat në 21 Qershor do të votojnë për shpëtimin e familjeve të tyre nga mjerimi dhe për punësimin e tyre si standart kryesor për një  status të fortë e të pavarur të tyre në shoqërinë shqiptare.

“Kryeministri Edi Rama dhe kjo qeveri nuk e sheh gruan si forcë kryesore të zhvillimit të qyteteve por  si burim për vota, sepse mendon se ato manipulohen lehtë nga mashtrime dhe barcaletat  e tij.  Nëse Rama do të respektonte vërtetë gratë, nuk do të lejonte heqjen e KEMPI-it dhe invaliditetit te gratë e sëmura, dhe mijëra nënave dhe kryefamiljareve në nevojë nga lista e ndihmës sociale”.

Unë jam e bindur, u shpreh zonja Vokshi , se në këto zgjedhje gratë do të sjellin ndryshimin e madh në Fushë Krujë dhe në çdo bashki. Ju do ti hapin rrugë programit të kandidatit Pasha, sepse  ka nisma konkrete për punësimin e grave, dhe kryefamiljareve në nevojë,  si dhe hapjes së biznesve nga vetë ju me lehtësi të madhe fiskale.  Asnjëra prej jush nuk do ta coj votën dëm për të përkrahur Rilindjen e krizës dhe premtimeve boshe të kandidatëve të saj.”, theksoi ndër të tjera deputetja Albana  Vokshi.


Njoftim për shtyp i Partisë Demokratike, 18 Qershor 2015