Kandidati i Partisë Demokratike për bashkinë Rrogozhinë Eqerem Deliu, nënshkroi kontratë me banorët e Zhabjakut për shtrimin e rrugës.

Gjatë takimit me banorët e zonës për shpalosjen e programit të tij elektoral, z.Deliu u shpreh se kjo zonë është lënë në harresë nga qeveria përsa i përket investimeve.

Rruga në gjatësinë prej 2 km e 200 metër është në gjendje tepër të mjeruar, e drejtuar përherë nga të majtët, kjo zonë nuk ka marrë asnjë investim.

Ndaj z Deliu u shpreh përpara banorëve:  “Premtoj se do ta bej unë këtë rrugë, do ta bëj unë edhe sikur në këtë fshat të mos marrë asnjë votë,.Ky është një zotim përpara jush dhe duhet të kuptojmë që momenti i duhur është 21 qershori.


Njoftim për shtyp i Partisë Demokratike, 17 Qershor 2015