Erion Veliaj po na përsërit PREMTIMET për mbështetje ndaj popullsisë rome.

Por edhe në 2013-ën Erioni PREMTOI: “Do të institucionalizojmë sistemin shtetëror për mbledhjen e të dhënave për komunitetin rom dhe egjiptian, si dhe do të sigurojmë regjistrimin e tyre në Regjistrin e Gjendjes Civile në mënyrë që të lehtësojmë procedurat për përfitimin e Ndihmës Ekonomikë për këtë shtresë.”

Ky PREMTIM doli MASHTRIM. Ndihma ekonomike nuk u lehtësua për romët, përkundrazi me mijëra romë u hoqën nga listat e ndihmës ekonomike ndërsa Veliaj hoqi nga puna të vetmen përfaqësuese të komunitetit rom që punonte në Ministrinë e tij.  Erioni ishte përgjegjës për ta realizuar këtë premtim. Ai PREMTOI por MASHTROI.

Erioni prapë PREMTON veç për të marrë pushtet dhe nuk e ka problem t’i MASHTROJË sërish qytetarët sapo t’a ketë pushtetin.

Çdo ditë do t’i kujtojmë Erionit nga një tjetër PREMTIM të thyer dhe nga një tjetër MASHTRIM, sepse votuesit nuk do të MASHTROHEN përsëri.

Çdo ditë PREMTIMET e pambajtura do të postohen në faqen e internetit: www.drejtimiiduhur.al


Deklaratë e kandidates së djathtë për Këshillin Bashkiak të Tiranës, Enerida Isufaj, 18 Maj 2015