Kandidati i djathtë për kryetar Bashkie në qytetin e Kavajës, zhvilloi një takim me banorët e lagjes “Grykë”, me të cilët ndau disa pika kryesore të programit të tij elektoral.
Kandidati Engjëll Cara tha se prioritetet e programit të tij janë: Rikthimi i dinjitetit të qytetit të Kavajës dhe lufta e pakushtëzuar ndaj varfërisë.
“Në projektin tonë, primare është, kthimi i Kavajës në dinjitet. Në sot jetojmë në Kavajën tonë më të varfër se 4 vite më parë. Në këto 4 vite janë larguar nga skema ekonomike qytetarë, vetëm e vetëm se nuk ishin anëtarë të “Rilindjes”. Kemi takuar familje në nevojë që nuk kishin mundësi të blinin ilaçe”

Kandidati Cara vuri në dukje tentativat e kundërshtarit për të manipuluar zgjedhjet me zgjedhës fiktivë, që vijnë kryesisht nga Tirana.
Janë 800 regjistrime të reja, anonime, që vijnë nga Tirana për t’u regjistruar në kontrata 3-mujore, vetëm e vetëm për zgjedhje.

Kandidati për Kavajën Cara, u fokusua sërish në luftën kundër varfërisë.

“Programi ka prioritet numër një luftën kundër varfërisë. Në buxhetin e ardhshëm të Kavajës, fond i veçantë do të jetë për familjet në nevojë”, tha Cara.


Njoftim për shtyp i Partisë Demokratike, 30 Maj 2015