Kandidati për kryetar Bashkie në Tiranë, Halim Kosova u takua me punonjës të një ndërmarrje fasone në zonën e Dajtit, ku theksoi mesazhin për uljen e taksave, si dhe për ofrimin e shërbimeve aty ku jetojnë qytetarët.

“Bashkia do të jetë shumë miqësore me biznesin, duke e parë këtë si një mundësi reale për punësim. Dhe punësimi është kryefjala e çdolloj bisede që unë kam bërë deri sot. 1 milion banorë në Tiranën e madhe do të kenë mundësi të përfitojnë aty ku ata banojnë, nga lehtësirat që Bashkia e ardhshme e Tiranës do të ofrojë”, tha Kosova.

Gjatë një takimi me banorët e Njësisë 8 në Tiranë, Kosova tha se qytetarët janë të lodhur e të zhgënjyer nga politika boshe që nuk sjell zhvillim. Ai tha se ka ardhur koha për të sjellë besimin përmes punës dhe dinjitetit.

“Eshtë shumë e rëndësishme për çdo banor të qytetit të Tiranës që të shohë një dritë jeshile për problemet që kanë. Në këto dy vjet ju e keni parë që politika i ka rënduar hallet, është shkëputur nga qytetari dhe ka krijuar probleme aq sa kurrë më parë ndonjëherë, përveç viteve 90, nuk kemi parë kaq shumë njerëz që shpresën e tyre për të ardhmen ta kenë tek valixhet dhe të nisen jashtë pa ndonjë destinacion, vetëm të ikin nga ky vend për të gjetur një jetë më të mirë. Ne, të jeni të sigurtë, që do kthejmë shpresën se çdo njeri; prindin, familjen, lagjen ku është rritur, vendin ku është rritur, e lë vetëm për një arsye madhore dhe ajo është buka e fëmijëve. Nëqoftëse të gjitha këto mundësitë, me punë dhe dinjitet, ne i krijojmë në vendin tonë, dhe ata që janë jashtë do vijnë këtu por për momentin as ata nuk e kanë të sigurtë pavarësisht vështirësive që ata kanë në vende të ndryshme. Kështuqë ne do ta fillojmë një epokë të re bashkëpunimi në mënyrë që ti kthejmë mirëqënien e munguar prej shumë vitesh qytetarëve të Tiranës, banorëve të Tiranës”, tha Halim Kosova.


Njoftim për shtyp i Partisë Demokratike, 20  Maj 2015