Partia Demokratike dënon ashpër sulmin ndaj makinës së deputetit Bedri Hoxha. Ky sulm me prapravijë politike bëhet për shkak të detyrës, ndaj Partia Demokratike i kërkon autoriteteve ligjore të zbardhin ngjarjen dhe të vendosin autorët përpara përgjegjësisë. Partia Demokratike dënon sulmet e përsëritura ndaj zyrave, makinave dhe personaliteteve të saj në prag të fushatës elektorale, duke e vlerësuar këtë situatë të rëndë si një histori presioni ndaj opozitës.


 

Reagim për shtyp i Partisë Demokratike, 25 Prill 2015