Reagim i Kryetarit të Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike

 

 

 

 

 

Edi Rama po i qeveris mirë çekët dhe ata janë të kenaqur. U fali borxhin kompanisë, 3 miliardë dollarë. U dha edhe 95 milionë euro në dorë. Çekët dhe kryeministri ynë kanë hapur shampanjën. Të vetmit që do e vuajnë skandalin me ÇEZ, vjedhjen e shekullit të firmosur nga Edi Rama, janë shqiptarët që kanë për ta paguar nga xhepi i tyre këtë megakorrupsion me 1.1 milionë lekë për kokë. Kryeministri ynë po qeveris mirë çekët, por po vjedh shqiptarët. Këtë që i ka bërë Rama vendit me marrëveshjen me ÇEZ, asnjë armik nuk ia ka bërë Shqipërisë.