Merkel: “Pres bashkëpunimin tuaj, për të garantuar paqen, sigurinë, prosperitetin e njerëzve dhe vendeve tona”

 I dashur kryetar,

Ju falënderoj për urimin me rastin e fitores së CDU, në zgjedhjet federale të 22 shtatorit 2013. Vlerësova shumë, fjalët tuaja të ngrohta.

Qeveria e ardhshme do të përballet me sfida të mëdha, përsa i përket politikës së brendshme dhe asaj të jashtme. Së bashku me miqtë tanë në Europë dhe kudo në botë, ne do të bëjmë më të mirën, për të garantuar paqen, sigurinë dhe prosperitetin e njerëzve dhe vendeve tona.

Për këtë qëllim, unë shpresoj në mbështetjen tuaj dhe pres të vazhdojmë bashkëpunimin në të ardhmen, në kuadër të Partive Popullore Europiane.

 

 

Me respekt

Dr.Angela Merkel