Të rejat e fundit

gjergji mero teatri

Bashkia Korçë hedh miliona lek për kullën, asnjë investim për teatrin‏

“Jemi këtu para Teatrit, për të dëshmuar një premtim të parealizuar të Bashkisë dhe kryetarit Filo e shefit të tij qeveritar Peleshi që nuk bënë asnjë investim për tetë vite. Përballë Teatrit është Kulla që i bën karshillëk, kur lekët ...

ME SHUME